Önök kérték jubileumi koncert

Kedves Zenekedvelő Barátaink!

Már befordultunk a célegyenesbe és kialakult a jubileumi koncertünk programja:
Mivel az együttes idén lett 5 éves, ezért a hagyományos koncertkereteket kibővítve, még több érdekességgel készülünk az előadásra.

1. Az Önök kérték nemcsak címe, hanem felépítése is az előadásnak. A koncert elhangzó dalait a kórus életében fontos szerepet játszó személyek kívánságai alapján állítottuk össze, egy-egy rövid riport videó levetítése után szólal majd meg a kért műsorszám. 
2. Filmzenék, könnyűzenei dalok kórusátiratai, örömzenék, hálaénekek csendülnek fel a kórus eddigi koncertjeiből. Vidámság, táncbetétek, színes színpadi játékok tarkítják a közel két és fél órás előadást, amelybe szünetet is beiktatunk. 
3. Mivel a születésnap nem képzelhető el sütemény nélkül, a SOK cukrásza megalkotta a SOK süteményét, egy zenei motívumokban bővelkedő muffint, ezt fogjuk a szünetben feltálalni a közönségnek.
3. Még egy ajándékkal készül az estére a SOK: dr. Szalai Ferencné, a kórus karnagya Sárvár újkori várossá avatásának 50. évfordulójára Lovász Adrienn versére egy dalt írt, amelynek címe: Sárvár ölén. Ennek a négy szólóénekre, többszólamú kórusra, zenekarra írt műnek az ősbemutatója lesz az előadás utolsó zeneszáma.
4. Nagy megtiszteltetés érte a kórust, mivel élő, egyenes adásban közvetítik majd a koncertet több európai országba rászoruló idős, beteg, mozgáskorlátozott emberek számára a Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület (PGHE) projektjének és szakembereinek segítségével. A közvetítés a kórus youtube csatornájára is rá lesz kapcsolva a Trio TV Dunántúl munkatársai által, így távolról is csatlakozhatnak a zenei élménybe.
5. Az ünneplés nem ér véget az előadással, mert a Posta téren 21 órától nyilvános, ingyenes utcabált szerveznek. Takács Ferenc DJ retro-partyt varázsol a szökőkutak tövébe.
6. A koncertre a belépés támogatói jeggyel lehetséges, amelyet a Lilaudvar Kávéházban lehet átvenni.

Mi már nagyon várjuk a találkozást Veletek!

Kapcsolódó tartalmak: