A LakomáSOK újabb sikere a Nádasdy Ételmustra versenyen

A SOK csapata idén is részt vett, és eredményesen szerepelt A Nádasdy Ételmustra versenyen, újabb ezüst éremmel gazdagodott a LakomáSOK csapata.

A menüjük volt:

1. Leves: Sörlevesbe lépett malac: sajtos sörlevest zöldfűszerekkel és sertés húsgolyókkal.
2. Főétel 1.: Zöldséges sertésragu gazdagon: gombás, répás, cukkinis, hagymás, ragu szalonnapörcös juhtúrós tarhonyával. 
3. Főétel 2.: Répával hizlalt malac a kukoricásban: sertéscomb rolád kolbász chipsszel és savanyított répával töltve, rántva. Ehhez köret sajtos puliszka.
4. Desszert: Árpád fejdelem kedvence: Túrós mini palacsinta nyárson erdei gyümölcsös öntettel.
A zsűri szerint a leves Magyarország legjobb levese, a desszert pedig világbajnoki szintű volt.
A csapat tagjai: Csempesz Gábor, Tasi Miklós, Csempesz Gyula, Szilvási Teréz, Ifj.Tasi Miklós, Tasi Eszter. 

Gratulálunk!

Az esemény facebook bejegyzését és az arról készült fotókat ide kattintva tudja megtekinteni.
Fotók forrása: dr. Kereszty Gábor, Sárvár Lendületben, SOK