Sárvári közösségek köszöntése a Parlamentben

Ágh Péter országgyűlési képviselő decemberben a Parlamentben felszólalás keretében köszöntötte azokat a közösségeket, melyek választókerületében évfordulót ünnepeltek 2018-ban.
Szó volt több település mellett Sárvárról is. Az Országházban Ágh Péter felhívta a figyelmet arra, hogy Sárváron a Barabás György Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola fennállásának 50. évfordulója, a polgárőr egyesület biztonságot szolgáló 25 éve és a Sárvári Oratórikus Kórus öt sikeres esztendeje előtt hajthatunk fejet.

A képviselő így fogalmazott: „Hálásak vagyunk valamennyi évfordulót ünneplő szervezetnek, intézménynek, településnek, hogy munkájukkal, tevékenységükkel Vas megye építéséhez járultak hozzá. Köszönet érte, hiszen példát adnak mindannyiunknak, hogy miként kell Vas megyét építeni, miként kell jó és maradandó dolgokat alkotni. Továbbra is a kormányzattal együttműködve azon leszünk, hogy az ő példájuk alapján az elkövetkezendő időszakban is olyan nyomot hagyjunk magunk után, amely méltó az emlékezésre, és méltó módon tudjuk általuk tovább építeni Vas megyét.”

Forrás: Sárvári Hírlap 2019/01. szám