80 perc alatt a Föld körül koncert beharangozó

Kedves zenekedvelő Barátunk!
 
Ha levegőváltozásra van szüksége, tartson velünk! A Sárvári Oratórikus Kórus baráti közössége zenés élménybeszámolót tart világ körüli turnéjáról, melyre ezúton hívjuk Önt szeretettel. Az előadás során megismerkedhet mesés tájakkal, érdekes emberekkel, gyönyörű dallamokkal, így mire az utazás végére érünk, lelkileg felfrissülve száll majd le a repülőgépünkről. Műsoron: Magyarország, Oroszország, Törökország, Izrael, India, Vietnam, Peru, Jamaica, USA, Hollandia, Franciaország, Afrika, Olaszország, Szerbia legnépszerűbb kórusművei és dalai. 

De most nem kell baleset- és poggyászbiztosítást kötnie, vízumot váltania, csak a beszállókártyáját hozza magával, melyet a Lilaudvar Kávéházban lehet átvenni.
A repülőgép indul 2017. február 12-én 18 órakor, várható visszaérkezés 19 óra 20 perc körül.
Beszállás a Tinódi Sebestyén Gimnázium és Idegenforgalmi, Vendéglátói Szakképző Iskola tornacsarnokában (Cím: Sárvár, Móricz Zsigmond u. 2), landolás ugyanott.
 
Közreműködnek SOK szólistái és gyermekkara, Dörnyei Roland zongorán, valamint a Sárvári Vonósok és a Kanona Band zenészei. Vezényel: dr. Szalai Ferencné
  

„Szálljon dalunk szárnyakon
Visszhang domboldalon
Mutasd meg a helyes útirányt!”

Az eseményről a Sárvárikum oldalán is olvashat: http://sarvarikum.hu/esemenyek/80-perc-alatt-fold-korul/