Ezüstös menü

Mesterszakácsok bírálták el a LakomáSOK menüjét: csurrantott és töltött tikmonyleves,részeges tik bő lére engedve fejedelmi köleskásával, magával töltött tikbegy aranymorzsában, sült zellerrel, mézes borban párolt almával körített grízhalom. Felkészült szakácsaink igazi csapatmunkában újabb sikert értek el a Nádasdy Ételmustrán.

A LakomáSOK tizedpontnyi különbséggel szorultak a második helyre. A csapatkapitány Csempesz Gábor mellett Tasi Miklós, Csempesz Gyula, Molnár József és Szalai Ágoston alkotta a 15 fős mezőnyben az oratórikus kórus csapatát. A korhű installációt dr. Szalai Ferencné, Mórocz Tünde és Szilvási Teréz készítette, a koordinátor és vízhordó dr. Szalai Ferenc volt.

A SOK több, mint kórus.

Fotógaléria a versenyről: 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.462272759237475&type=3

Újságcikk:
https://www.vaol.hu/helyi-kozelet/2022/07/legyen-a-fesztival-a-sarvariak...