"Én táncolnék Veled!" táncos revü műsor

„A szép mozgás a szem muzsikája." (Anatole France)

A Sárvári Oratórikus Kórus (SOK) „Én táncolnék Veled!” című egész estés revü műsorát adja elő 2019. május 11-én szombaton 19 órai, illetve május 12-én vasárnap 15 órai kezdettel a Spirit Hotel Thermal Spasuperior Sárvár nagytermében (Sárvár, Vadkert krt. 5).
A SOK mellett közreműködik a SOK tánckara, gyermekkara és szólistái, a Savaria TSE művészei, Dörnyei Roland zongorán, a Sárvári Vonósok és a Kanona Band zenészei, valamint meghívott művész barátaink. Vezényel és rendező: dr. Szalai Ferencné.

Andalító és pezsdítő ritmusokkal, táncos történetekkel, klasszikus és népi stílusokkal várják közönségüket. Afrika, India, Amerika, Latin-Amerika, Olaszország és Magyarország népi táncai, valamint a mesevilág zenés-táncos elemei elevenednek meg revü műsorukban. Föld-körüli utazásra invitálnak mindenkit, ahol nemcsak dalra fakadnak, hanem táncra is perdülnek, valamint bemutatkozik a SOK újonnan alakult felnőtt tánckara is.
 Az egész estés koncertekre a belépés támogatói jeggyel lehetséges, amelyet Sárváron a Lilaudvar Kávéházban lehet átvenni 2019. március 15-től.